We geven niet alleen ons eigen werk uit. We staan open voor mooie verhalen. Verhalen die ons raken en waarachter stiekem veel wijsheid schuil gaat. Waar we goed in zijn is om jouw verhaal in woorden te vangen er er een mooi boek van te maken.

We richten ons op het segment tussen de traditionele uitgeverij en uitgeven in eigen beheer. Je kunt er voor kiezen om je verhaal zelf te schrijven of dit door ons te laten doen.

 

Book & Breakfast

Tijdens de zonnige maanden van het jaar bieden we weekenden aan om samen of juist alleen aan je boek te schrijven of je boek een boost te geven. Book & Breakfast. Interviews, conceptontwikkeling, stilte, koffie- en theemomentjes, misschien even op een peuter van twee passen, wandelen in de Drentse natuur, je boek ceremonieel tot leven brengen, obstakels en beren op de weg aanpakken, helderheid vinden in de verte, een toast uitbrengen bij het kampvuur onder een hemel vol lichtpuntjes en de volgende ochtend croissantjes met verse jus d' orange met weids uitzicht vanuit je blokhut waardoor het gevoel overblijft van een relaxed weekendje weg. 

We duiken diep in jouw verhaal, jouw leven, jouw karakter, jouw dromen, jouw boek en stemmen daarnaast af wat we nog meer voor je kunnen betekenen als uitgever. De redactie, de vormgeving, het omslagontwerp, het binnenwerk, de tekstcorrecties, de drukwerkbegeleiding.

Zodra je jouw boek in handen hebt zit ons werk er zo’n beetje erop. Niet omdat we je niet willen helpen om je boek te verspreiden en te verkopen, maar omdat we geloven dat jij de beste ambassadeur bent van je eigen boek en omdat we andere mogelijkheden zien om je boek tot een succes te maken. Voor ons betekent succes niet dat je boek een bestseller moet opleveren. Dan hadden we onszelf wel Moose Up Your Likes genoemd... Op de eerste plaats gaat het ons om bezieling.

Je eigen boek uitbrengen is een onbeschrijfelijk sensatie. Het is een mijlpaal. Het is romantiek. Iets waardoor je anders naar je eigen boekenkast kijkt. Het is om trots op te zijn. Om je missie met de wereld te delen, je verhaal te vertellen, een ode te brengen aan iets of iemand, een geschreven cadeau om weg te geven, een belangrijke boodschap te brengen aan de wereld, een hoofdstuk in je leven af te sluiten, een nieuw hoofdstuk te schrijven of iets tastbaars na te laten. Uitgeven doen we vanuit vreugde in plaats van een gevoel van alsmaar moeten. We laten opzettelijk de tijd los en zetten de ruimte open zodat de magie van het leven zelf kan stromen. De ware uitkomst of betekenis van een boek ligt vaak in een onverwachte hoek.